Vi på ELPEX har blivit officiell leverantör av rullskidor till svenska skidlandslaget. Något vi förstås är oerhört stolta över.

Nyligen skrevs ett avtal mellan oss och Svenska Skidförbundet. En ära i sig. Men det som kanske värmer allra mest är åkarnas uttalade belåtenhet över vår utrustning.

Det visar att vår satsning på kvalitet och utveckling bär frukt.

Vi tillverkar rullskidor som både är komfortabla att åka på och skonsamma mot kroppen.

Just den ergonomiska aspekten blir allt mer betydelsefull. För elitidrottare gäller det att hela tiden minimera skaderiskerna. Annars försvinner viktig tid till träning och tävling.

Vi strävar hela tiden efter att utveckla utrustningen. Våra senaste modeller har exempelvis en ny typ av gaffelupphängning som minskar vibrationerna. En lösning som vi även söker patent på.

Sedan tidigare har svenska skidförbundets utvecklingslandslag använt sig av rullskidor från ELPEX i två år. Nu satsar även A-landslaget på oss.

Motiveringen till valet av ELPEX är mycket hedrande:

”ELPEX siktar, precis som vi, på att leverera de bästa produkterna på marknaden. Med ELPEX kvalitetssäkrar vi rullskidträningen under våra förberedelser inför säsongens kommande stortävlingar, inte minst hemma-VM i Falun”, säger Johan Sares, längdchef i Svenska Skidförbundet.

Kontraktet med skidförbundet betyder mycket för ELPEX. Inte minst i vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Hälsningar

Johan Öberg, VD
Jonas Nilsson, delägare
Göran Svahn, delägare

Translate »